Group Care: een complete zwangerschapsopvolging in groep volgens het Centering Pregnancy ® model.

Centering Pregnancy ®, een complete zwangerschapsopvolging in groep, wordt al in verschillende landen aangeboden als alternatief voor traditionele 1 op 1 opvolging. Prenatale zorg wordt gecombineerd met het delen van kennis en ervaringen, het versterken van de zelfredzaamheid en het sociale netwerk. Het sluit dus perfect aan bij de noden van (toekomstige) mama’s (en papa’s).

De laatste jaren is Centering Pregnancy ® in op mars in België, en ook in Brussel is dit geen onbekend fenomeen meer. Het pilootproject ‘Group Care’ zet deze manier van zorg verder op de kaart. We realiseren dit samen met 3 Brusselse organisaties.

De zorgverleners volgden een training en zijn in volle voorbereiding om binnenkort te starten met de eerste sessies. Via Bornin.Brussels blijf je op de hoogte van de laatste vorderingen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *